MOOTTORIPYÖRÄKORTIT

MOOTTORIPYÖRÄKORTIT

Kevytmoottoripyöräkurssi (A1-kortti)

Kurssit nyt alkaen 520€

+Viranomaiskustannukset 138€


Voit aloittaa autokoulun aikaisintaan puoli vuotta ennen kuin täytät 16 vuotta.

Kevytmoottoripyöräkortin (A1-kortin), voit hankkia täytettyäsi 16 vuotta. A1-kortilla saat ajaa moottoripyöriä, joiden sylinteritilavuus on enintään 125 cm3 ja teho enintään 11 kW.

Kurssi sisältää teoriaopetusta 4 tuntia ja ajo-opetusta 5 tuntia. Kurssin hintaan sisältyvät toimistopalvelut, ajovarusteet, opetuspyörä sekä opetuspyörän vuokra ensimmäisessä käsittely- ja ajokokeessa.

Ilmoittaudu kurssille!

A1-KURSSI

Korotuskurssit (A2 tai A, ei kokeita)

Kurssit nyt: 395€

+Viranomaiskustannukset 39€


A1-kortin saa korottaa A2-kortiksi ilman kokeita, kun henkilö on täyttänyt 18 vuotta ja hänellä on ollut A1-luokan ajo-oikeus vähintään kaksi vuotta.

A2-kortin saa korottaa A-kortiksi ilman kokeita, kun henkilö on täyttänyt 20 vuotta ja hänellä on ollut A2-luokan ajo-oikeus vähintään kaksi vuotta.

Valmennusjakso sisältää opetusta 2 teoriatuntia ja 5 ajotuntia. Kurssin hintaan sisältyvät toimistopalvelut, ajovarusteet ja opetuspyörä.

Ilmoittaudu kurssille!

KOROTUSKURSSIT

Moottoripyöräkurssi (A2- tai A-kortti)

Kurssit nyt tarjoushintaan alkaen 520€

+Viranomaiskustannukset 138€


A2-ajokortin hankkimisen voit aloittaa aikaisintaan puoli vuotta ennen kuin täytät 18 vuotta.

A-ajokortin hankkimisen voit aloittaa aikaisintaan puolivuotta ennen kuin täytät 24 vuotta

 A2-kortilla voit ajaa moottoripyörää, jonka enimmäisteho on 35 kW, teho/painosuhde enintään 0,2 kW/kg ja jota ei ole muunnettu ajoneuvosta, jonka teho on yli kaksi kertaa niin suuri.

Kurssi sisältää opetusta 4 teoriatuntia ja 5 ajotuntia. Kurssin hintaan sisältyvät lisäksi toimistopalvelut, ajovarusteet, opetuspyörä sekä opetuspyörän vuokra ensimmäisessä käsittely- ja ajokokeessa.

Ilmoittaudu kurssille!

A2-KURSSI

A-KURSSI