Ajokortti opetusluvalla

Meillä voit suorittaa ajotuntisi sekä automaatti- että manuaalivaihteisella autolla

Ajokortti opetusluvalla

Meillä voit suorittaa ajotuntisi sekä automaatti- että manuaalivaihteisella autolla

TERVETULOA!

Täältä löydät kaikki lain vaatimat koulutukset opetuslupalaisille sekä oleellisen informaation. Opetusluvalla voidaan antaa pakollisen ajo-opetuksen koulutustunnit (10h) mutta ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS-koulutus) ja riskientunnistamiskoulutus (RTK) tulee kuitenkin suorittaa autokoulussa.

B-ajokortin hankkiminen käynnistyy suorittamalla EAS-koulutuksen (4 teoriatuntia). EAS-koulutuksen suoritettuasi voit siirtyä ajo-opetukseen opetuslupaopettajasi kanssa. Mikäli kuitenkin omaat jo jonkin ajo-oikeuden, sinun ei tarvitse suorittaa EAS-koulutusta vaan voit aloittaa ajo-opetuksen heti. Teoriatunnit voit suorittaa etänä arkisin klo 9-21 välillä sekä lauantaisin klo 10-14 välillä.

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) on kaikkien opetuslupalaisten suoritettava ennen ajokokeeseen menemistä. Palveluiden ja kurssien maksutavat löydät täältä. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt kurssin sopimusehdot.

EAS-koulutuspaketti 49€

Jos opetusluvalla suoritettava ajokortti on ensimmäinen, tulee oppilaan käydä pakollinen ensimmäisen ajokortin suorittajan koulutus (EAS-koulutus), ennen ajo-opetuksen aloittamista.

Koulutuspaketti sisältää lain vaatimat 4 teoriatuntia. Teoriatunnit voit suorittaa etänä arkisin klo 9-21 välillä sekä lauantaisin klo 10-14 välillä. Halutessasi voit myös hankkia teoriakoeharjoitteluohjelman sekä sähköisen oppikirjan 50€ lisähintaan.

EAS-koulutuksien aloitukset

Koulutukseen voit ilmoittautua alla olevasta napista milloin vain ja teoriatunnit voit suorittaa melkein milloin vain. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssille ilmoittautumisesta. Tunnukset työtilaan kirjautumista varten saat sähköpostiisi, kunhan autokoulu on hyväksynyt ilmoittautumisesi. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi!

 

ILMOITTAUDU

Riskientunnistamiskoulutus (RTK) nyt 299€

Riskientunnistamiskoulutus (RTK), on opetusluvalla ajokorttia suorittavalle pakollinen koulutus. Teoriakoe sisältää kysymyksiä riskientunnistamisesta, joten suosittelemme teoriatuntien suorittamista jo ennen teoriakoetta. RTK suoritetaan viimeistään ennen ajokoetta.

Koulutus sisältää 4 teoriatuntia ja 4 ajotuntia. Halutessasi voit myös hankkia teoriakoeharjoitteluohjelman sekä sähköisen oppikirjan 50€ lisähintaan.

RTK-kurssien aloitukset

Koulutukseen voit ilmoittautua alla olevasta napista milloin vain ja teoriatunnit voit suorittaa melkein milloin vain. Kun olet tehnyt ilmoittautumisen, saat sähköpostiisi vahvistuksen kurssille ilmoittautumisesta. Tunnukset työtilaan kirjautumista varten saat sähköpostiisi, kunhan autokoulu on hyväksynyt ilmoittautumisesi. Muistathan tarkistaa roskapostikansiosi! Ajotunnit voi varata puhelimitse tai käymällä toimistollamme.

 

Kurssi manuaalivaihteisella autolla

ILMOITTAUDU

 

Kurssi automaattivaihteisella autolla

ILMOITTAUDU

Ajoneuvon vuokra kuljettajantutkintoon 120€

Vuokraamme myös tarvittaessa kuljettajantutkintoon ajoneuvoja. Sovi vuokrauksesta erikseen puhelimitse tai käymällä toimistollamme.

Ajotunnit alk 49€

Myymme palveluna ajotunteja myös opetuslupa oppilaille. Ajotunnit simulaattorissa 49€/tunti ja ajotunnit autolla 89€/tunti. Ajotunneista voi sopia puhelimitse tai käymällä toimistollamme.