AJO-OPISTO FIXU

MAKSUTAVAT KURSSEILLE

Resurs Bank lasku ja erämaksu

resurs bank

Autokoulurahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Luottorajaksi voit asettaa 1 500 – 4 000€. Ostos voi olla luottorajaa pienempi. Voit tehdä hakemuksen alla olevalla sähköisellä hakemuksella tai lähetä maksuton tekstiviesti AJOKORTTI numeroon 18311. Saat paluuviestinä linkin luottohakemukseen ja päätöksen heti puhelimeesi! Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

• Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon

• Saat 30–60 päivää korotonta ja kulutonta maksuaikaa

• Maksa valitsemassasi tahdissa - Jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

 

Saat luottopäätöksen heti ja tilin käyttöösi, kun olet allekirjoittanut luottosopimuksen sähköisesti TUPAS-varmenteella. Tämän jälkeen voit asioida liikkeessä näyttämällä oston yhteydessä voimassa olevan henkilötodistuksen. Voit myös korottaa jo olemassa olevaa luottorajaasi sähköisen hakemuksen kautta.

Jos sinulla on kysyttävää hakemuksesta, rahoitusvaihtoehdoista tai tiliehdoista, ole yhteydessä Resurs Bankin asiakaspalveluun, puh. 09 622 4308 (ma-pe klo 8-18).

Fixu Lasku

Valitsemalla laskun, maksuaikataulu määrittelee autokoulusi suorittamistahdin.

Ajokokeeseen tai käsittelykokeeseen pääsy edellyttää, että kaikki maksut ovat suoritettuina.

Lasku jaetaan valitsemaasi tasaerään (1-5 erää) ellei kyse ole lyhytkestoisesta koulutuksesta (kuten riskientunnistamiskoulutus (RTK) tai EAS-koulutus). Lyhytkestoiset koulutukset laskutamme yhdessä erässä.  Tutkintoon johtavassa koulutuksessa kaikki erät tulee olla maksettuina ennen tutkintoon pääsyä. Muissa tapauksissa erät tulee olla suoritettuna ennen ensimmäistä opetusta.

Alaikäisen oppilaan lasku lähetetään aina ilmoitettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen