AJO-OPISTO FIXU

Nyt myös Kempeleessä!

AJO-OPISTO FIXU

Nyt myös Kempeleessä!

AJOKORTTIKURSSIT

Järjestämme myös suosittuja ajokorttikurssejamme Kempeleessä! Suorita teoriatunnit kätevästi etänä ja ajotunnit voit aloittaa vaikka suoraan kotoasi.

Voit ilmoittautua kursseillemme täyttämällä ilmoittautumislomakkeen nettisivuillamme, lähettämällä whatsappia tai perinteisesti soittamalla toimistoomme puh. 040 6411 555.

Henkilöautokortti (B)

Henkilöautokurssi 1100€

EAS-koulutus 49€

Riskikoulutuskurssi 299€


Hanki henkilöautokorttiin vaadittava opetus laadukkailla kursseillamme. B-ajokorttia varten vaadittava koulutus muuttui 1.7.2018 alkaen ja kortin hankinta muuttui yksivaiheiseksi.  Vaadittavat opetukset myös opetuslupalaisille!

Suorita teoriatunnit etänä ja ajotunnit voit aloittaa haluamastasi aloituspisteestä ympäri Kempelettä. B-ajokorttikurssimme sisältää kaiken lain vaatiman koulutuksen, opiskelumateriaalit sekä ajoneuvon käytön 1. ajokokeessa. Kaikki ajotunnit ajetaan oikealla autolla. Riskikoulutuksessa 2 ajotuntia ajetaan simulaattorilla. Tukenasi toimii myös koko kurssin ajan henkilökohtainen opettaja.

Opetuslupalaisenkurssi sisältää vaadittavan EAS-teoriaosuuden, opiskelumateriaalit sekä riskikoulutuskurssin. Riskikoulutuskurssi sisältää neljä teoriatuntia sekä neljä ajotuntia. Pimeän aikaan ajo sekä liukkaalla kelillä ajo suoritetaan simulaattorilla.

Ilmoittautumiset kursseille voit tehdä tältä sivulta löytyvälle ilmoittautumislomakkeelle, soittamalla Oulussa sijaitsevaan toimistoome (puh. 0406411555) tai lähettämällä whatappia edellä olevaan numeroon. 

Seuraavat kurssit (etänä)

Kaikilla kursseilla on samat aloituspäivät. Ilmoittaudu haluamallesi päivälle ja otamme sinuun heti yhteyttä puhelimitse.

26.4. Maanantaina kello 17 (Etätunnit)

28.4. Keskiviikkona kello 17 (Etätunnit)

3.5. Maanantaina kello 17 (Etätunnit)

5.5. Keskiviikkona kello 17 (Etätunnit)

10.5. Maanantaina kello 17 (Etätunnit)

12.5. Keskiviikkona kello 17 (Etätunnit)

17.5. Maanantaina kello 17 (Etätunnit)

19.5. Keskiviikkona kello 17 (Etätunnit)

24.5. Maanantaina kello 17 (Etätunnit)

Ilmoittautumislomake

  Etunimet*

  Sukunimi*

  Puhelinnumero*

  Sähköposti*

  Aloituspäivämäärä*

  AJO-OPISTO FIXU

  Kempeleessä meillä ei ole kiinteää toimipistettä vaan teoriatuntein suoritus tapahtuu etänä. Saat sähköpostiisi ohjeet etäteoriatuntien suorittamisesta ilmoittautumisesi jälkeen.

  Ajotunnit voit aloittaa kotoasi, koulultasi tai vaikka työpaikaltasi. Ajotunteja ajetaan joka päivä, myös viikonloppuisin. Ajotunteja on yhteensä 14 ja näistä neljä tuntia kuuluvat riskikoulutuskurssiin. Liukkaankelin ja pimeänajan ajotunnit suoritetaan simulaattorilla ja loput ajotunnit ajetaan oikealla autolla.

  Mikäli sinulla on jo jokin ajo-oikeus (esim mopokortti), sinulla ei ole yhtään pakollista teoriatuntia ennen teoriakoetta. Ainoat pakolliset teoriatunnit koskevat riskikoulutusta ja näitä teoriatunteja on yhteensä neljä.

  Miksi ajo-opetus kannattaa käydä meidän autokoulusamme

  1. Erinomaiset opettajat. Opettajamme tekevät oppimisesta helppoa ja ajamisen oppimisesta elämyksen. Saat henkilökohtaisen opettajan koko kurssin ajaksi ja hän toimii mentorinasi sekä tukenasi aina ajo-oikeuden saantiin asti.

  2. Teoriatunnit etänä. Suorita vaadittava teoreettinen opetus älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella paikasta riippumatta.

  3. Ajotuntien aloitukset kätevästi vaikka kotoasi. Voit suorittaa päivän aikana useampia ajotunteja. Ajotunteja ajetaan myös viikonloppuisin.

  4. Kalusto. Opetusautoina toimivat Volvo V40 malliset henkilöautot.

  5. Joustavuus. Teoriatunnit ja ajotunnit voit suorittaa omien aikataulujesi mukaan.